Despre Noi

Despre noi
Despre noi2021-03-30T15:10:21+00:00

Cea mai buna ingrijire

Ea este NOLA, catelusa noastra draga,care ne-a inspirat in alegerea numelui.

Cabinetul nostru a luat nastere in anul 2012, din dragoste pentru necuvantatoare si din dorinta de a oferi pacientilor nostril servicii medical veterinare la cele mai inalte standard si la preturi accesibile.

Practicam aceasta meserie cu drag si intotdeauna punem interesul pacientului nostru pe primul plan,fara a lasa loc de compromisuri.

Punem accent pe o comunicare cat mai eficienta cu dumneavoastra ca ‘parinti’ de animalute, si ne perfectionam continuu pentru a le oferi acestora cea mai buna ingrijire.

Tratam fiecare caz cu maximum de implicare,atat profesionala cat si afectiva.De accea, colaboram cu clinici de renume din Bucuresti si cu laboratoare performante de analize,atunci cand este necesar.

Pentru ca este mai usor sa prevenim decat sa tratam,va oferim oricand cu placere consiliere gratuita in alegerea companionului potrivit, educarea si ingrijirea acestuia.

In speranta ca va vom fi de ajutor dumneavoastra si prietenilor nostri necuvantatori,nu ezitati sa ne contactati.

Cu drag,
echipa Nolavet

  • Deplasari la domiciliu

  • Analize de laborator

  • Consiliere

Sfaturi

Proprietarii animalelor de companie au încredere în noi pentru a avea grijă de nevoile însoțitorilor lor iubiți. Suntem specialiști dedicați oferirii celor mai înalte îngrijiri și afecțiuni veterinare.

This website uses cookies and third party services. Ok